536 300 320 Pn-Nd 12:00 - 19:00

Warsztaty dla dzieci Warszawa Targ贸wek, Br贸dno

Z my艣l膮 o dzieciach przygotowali艣my poni偶sze warsztaty

Warsztaty w Ju-Hu maj膮 na celu wzbogacenie rozwoju dziecka o walory estetyczne, poj臋cie empatii i dyscypliny. Podczas zaj臋膰 dzieci ucz膮 si臋 pracy w grupie, pracuj膮 nad swoimi s艂abo艣ciami przekuwaj膮c je w zalety , ucz膮 si臋 poczucia wsp贸艂zawodnictwa, znaczenia przyja藕ni i wsp贸艂pracy.

Zapraszamy na zaj臋cia dla dzieci聽organizowane dla dzieci w wieku od 12 miesi臋cy do 12 lat. W naszej ofercie znalaz艂y si臋 takie zaj臋cia jak:聽miniprzedszkole,聽scena teatralna,聽warsztaty artystyczne,聽kreatywne poranki,聽taniec dla ka偶dego.

Warsztaty teatralne

Serdecznie zapraszamy na Warsztaty Teatralne dzieci w wieku +6lat.聽Podczas zaj臋膰 dzieci b臋d膮 poznawa膰 r贸偶ne konwencje teatralne, samodzielnie przygotowywa膰 scenografi臋, realizowa膰 autorskie scenariusze, pobiera膰 lekcj臋 animacji lalk膮 teatraln膮, 膰wiczy膰 dykcj臋 i przede wszystkim rozwija膰 wyobra藕ni臋.聽Zaj臋cia poprowadzi aktorka teatru lalkowego z ponad 10-letnim do艣wiadczeniem scenicznym, autorka scenariuszy spektakli dla dzieci i m艂odzie偶y zwi膮zana r贸wnie偶 ze sztuk膮 performance.

Warsztaty artystyczne

Warsztaty Artystyczne to zaj臋cia, kt贸re b臋d膮 organizowane w 3 grupach wiekowych. Podczas zaj臋膰 dzieci b臋d膮 poznawa膰 r贸偶ne konwencje sztuki plastycznej.Warsztaty dzielimy na tematyczne bloki sezonowe:

• lipiec / sierpie艅 – wakacje
  • wrzesie艅 / pa藕dziernik / listopad – edukacja,
  • grudzie艅 – magiczny czas,
  • stycze艅 / luty- karnawa艂owe szale艅stwo,
  • marzec / kwiecie艅 – ekologia,
  • kwiecie艅 / maj – wiosenne rado艣ci,
  • czerwiec – w plenerze z natur膮 za pan brat.

Mini przedszkole

Mini Przedszkole to zaj臋cia dedykowane dla dzieci, przed kt贸rymi bardzo wa偶ny moment ,a mianowicie przedszkole! Podczas 3 godzinnych spotka艅 2 razy w tygodniu b臋dziemy uczy膰 si臋, poznawa膰 艣wiat kolor贸w, s艂贸w i liczb, nauczymy si臋 m贸wi膰 Mamie ,,do zobaczenia鈥 i bez 艂ez rozdawa膰 ca艂usy na po偶egnanie. Poznamy te偶 kilka radosnych piosenek, kt贸re 艣piewa nawet najwi臋kszy wstydzioszek, a przy stole ka偶dy niejadek z ch臋ci膮 zje pyszny obiadek.聽Czasem si臋 te偶 pobrudzimy, odpoczniemy 膰wicz膮c kr贸tkie le偶akowanie, ale najwi臋cej czasu po艣wi臋cimy na 艣wietn膮 zabaw臋.

7 zmys艂贸w

Zaj臋cia wspieraj膮ce rozw贸j maluszka ju偶 od 1 roku 偶ycia.Podczas zaj臋膰 rodzice s膮 obecni i bior膮 aktywny udzia艂 w wyznaczanych zadaniach wspieraj膮c tym samym poczynania swoich pociech. Na zaj臋ciach rozwija膰 b臋dziemy wszystkie z 7 zmys艂贸w, a forma zaj臋膰 oparta b臋dzie na edukacji poprzez zabaw臋.

Grafik warsztat贸w

Sala zabaw - Grafik zaj臋膰

Poniedzia艂ek:

• 10:00 – 13:00 miniprzedszkole (2,5-4 lat)
  • 13:30 – 16:30 miniprzedszkole (2,5-4 lat)
  • 18:00 – 19:00 scena teatralna (+6 lat)

Wtorek:

• 11:00 – 11:40 7 zmys艂贸w (12-24m-ce)
  • 13:00 – 16:40 7 zmys艂贸w (12-24m-ce)
  • 15:30 – 16:30 warsztaty artystyczne (3-5 lat)
  • 17:30 – 18:30 warsztaty artystyczne (9-11 lat)

艢roda:

• 10:00 – 13:00 miniprzedszkole (2,5-4 lat)
  • 13:30 – 16:30 miniprzedszkole聽(2,5-4 lat)
  • 17:30 – 18:30 warsztaty artystyczne (6-8 lat)

Czwartek:

• 10:00 – 11:00 kreatywne poranki (3-5 lat)
  • 11:30 – 12:30聽kreatywne poranki聽(6-8 lat)
  • 16:00 – 17:00 taniec dla ka偶dego (4-7 lat)

Pi膮tek:

• 10:00 – 11:00 kreatywne poranki (3-5 lat)
  • 11:30 – 12:30聽kreatywne poranki聽(6-8 lat)
  • 16:00 – 17:00 taniec dla ka偶dego (8-12 lat)
Warsztaty dla dzieci cennik Warszawa Targ贸wek Br贸dno

Zaj臋cia dla maluch贸w

codziennie: 12:00 – 19:00

Zbieramy grupy, zapraszamy do zapis贸w !!!

Zaj臋cia dodatkowe dla dzieci - Warszawa Targ贸wek