536 300 320 GODZINY PRACY SALI ZABAW : PONIEDZIA艁EK-PI膭TEK 12:00-19:00, SOBOTA-NIEDZIELA: 10:00-19:00 ----------------------------------- UWAGA: Sala jest ZAMKNI臉TA w trakcie URODZIN I ZAJ臉膯

Organizacja urodzin dla dzieci
Warszawa, Targ贸wek, Br贸dno, BIA艁O艁臉KA

Przyj臋cie urodzinowe to bardzo szczeg贸lne i wyczekiwane wydarzenie. Ka偶de dziecko marzy, aby ten dzie艅 by艂 wyj膮tkowy. Rodzice natomiast pragn膮 zapewni膰 super zabaw臋 w bezpiecznym miejscu.
W Ju-Hu spe艂niamy zar贸wno marzenia dzieci jak i pragnienia rodzic贸w. Jeste艣my kameraln膮 sala co daje nam mo偶liwo艣膰 organizacji urodzin w sali na WY艁膭CZNO艢膯. Oznacza to ze na czas urodzin sala zostaje do ca艂kowitej dyspozycji jubilata i jego go艣ci. Dzi臋ki temu bawicie si臋 w gronie najbli偶szych przyjaci贸艂. Do tortu i piniaty nie ustawiaj膮 si臋 kolejki dzieci z innych przyj臋膰 馃お (jak to bywa w du偶ych salach). Rodzice mog膮 rozkoszowa膰 si臋 2 godzinnym spotkaniem ze znajomymi, poniewa偶 dzieci zawsze b臋d膮 w zasi臋gu wzroku.
Ju- Hu to przede wszystkim rodzinna atmosfera. Miejsce gdzie ka偶dy mo偶e czu膰 si臋 swobodnie jak w domu 馃榿. Zapraszamy do zapoznania si臋 z cennikiem, kt贸ry jest bardzo czytelny i oferuje wiele mo偶liwo艣ci, co wa偶ne u nas Animator jest zawsze w cenie.
Sprawimy ze ten dzie艅 na d艂ugo pozostanie w pami臋ci Waszych dzieci.
Zapraszamy do kontaktu 馃コ.

UWAGA!!! W zwi膮zku z wej艣ciem Warszawy w stref臋 czerwon膮 – spotkania urodzinowe odbywaj膮 si臋 po wcze艣niejszych i idywidualnych ustaleniach.

Promocja na PA殴DZIERNIK

• Zorganizuj urodziny we wtorek i otrzymaj 10% rabatu na cen臋 podstawow膮 (dotyczy imprezy powy偶ej 10 os贸b).
  • Zorganizuj urodziny tematyczne i otrzymaj 20% rabatu na pakiet.
urodziny dla dzieci bia艂o艂臋ka

pn.-pt.: 12:00 – 19:00