536 300 320 Pn-Nd 12:00 - 19:00

Organizacja urodzin dla dzieci Warszawa Targ贸wek, Br贸dno

W Ju-Hu s膮 te偶 urodzinki dla ch艂opca i dla dziewczynki ! 馃檪
Przyj臋cie urodzinowe to niezwykle wa偶ny dzie艅 w 偶yciu dziecka, jego przyjaci贸艂 i rodziny. Sprawimy, 偶e b臋dzie wyj膮tkowy. W Ju-Hu zorganizujemy przyj臋cia personalizowane wedle 偶ycze艅 naszych ma艂ych go艣ci. Opr贸cz tematycznych dekoracji zapewnimy autorski scenariusz animacji, konkursy, zaj臋cia artystyczne, zabawy ruchowe i mn贸stwo innych atrakcji. Mo偶ecie zam贸wi膰 u nas dowoln膮 piniat臋, lub odwiedziny 偶ywej maskotki. Wsp贸艂pracujemy z grupami artystycznymi, magikiem, klaunem, teatrem lalkowym , oferujemy dmuchany zamek lub pokaz ogromnych baniek mydlanych . Urodziny w Ju-Hu zostan膮 zapami臋tane na d艂ugo.

Ju-Hu to przede wszystkim rodzinna atmosfera i ogromna mi艂o艣膰 do swojej pracy. Miejsce, gdzie ka偶dy mo偶e czu膰 si臋 swobodnie i znale藕膰 dla siebie odpowiednie zaj臋cie. Zapraszamy serdecznie !

codziennie: 12:00 – 19:00

Dobry dojazd do nas jest z: Targ贸wek, Br贸dno, Ochota, Centrum, Tarchomin, Praga P贸艂noc, Praga Po艂udnie, Bielany, Bia艂o艂臋ka, Marki, Zielonka, Z膮bki.