536 300 320 WTOREK-PI膭TEK 14:00-19:00, SOBOTA-NIEDZIELA 12:00-19:00 ----- JESTE艢MY JU呕 OTWARCI !!! ---- ZAPRASZAMY ----

Organizacja urodzin dla dzieci
Warszawa, Targ贸wek, Br贸dno

W Ju-Hu s膮 te偶 urodzinki dla ch艂opca i dla dziewczynki ! 馃檪
Przyj臋cie urodzinowe to niezwykle wa偶ny dzie艅 w 偶yciu dziecka, jego przyjaci贸艂 i rodziny. Sprawimy, 偶e b臋dzie wyj膮tkowy. W Ju-Hu zorganizujemy przyj臋cia personalizowane wedle 偶ycze艅 naszych ma艂ych go艣ci. Opr贸cz tematycznych dekoracji zapewnimy autorski scenariusz animacji, konkursy, zaj臋cia artystyczne, zabawy ruchowe i mn贸stwo innych atrakcji. Mo偶ecie zam贸wi膰 u nas dowoln膮 piniat臋, lub odwiedziny 偶ywej maskotki. Wsp贸艂pracujemy z grupami artystycznymi, magikiem, klaunem, teatrem lalkowym , oferujemy dmuchany zamek lub pokaz ogromnych baniek mydlanych . Urodziny w Ju-Hu zostan膮 zapami臋tane na d艂ugo.

Ju-Hu to przede wszystkim rodzinna atmosfera i ogromna mi艂o艣膰 do swojej pracy. Miejsce, gdzie ka偶dy mo偶e czu膰 si臋 swobodnie i znale藕膰 dla siebie odpowiednie zaj臋cie. Zapraszamy serdecznie !

Promocja na LIPIEC I SIERPIE艃

• Zorganizuj urodziny w poniedzia艂ek lub 艣rod臋 i otrzymaj 10% rabatu na cen臋 podstawow膮 (dotyczy imprezy powy偶ej 10 os贸b).
  • Zorganizuj urodziny tematyczne i otrzymaj 10% rabatu na pakiet

pn.-pt.: 13:00 – 19:00