536 300 320 Pn-Nd 12:00 - 19:00

Opieka nad dzieckiem na godziny (niania na godziny) Warszawa Targ贸wek, Br贸dno

Bezustannie podkre艣lamy, 偶e JU-HU to miejsce, w kt贸rym my艣limy o potrzebach dziecka, ale r贸wnie偶 rodzica. Ka偶dy w kogo domu tupocz膮 ma艂e st贸pki doskonale wie, 偶e czasami los p艂ata nam figle i s膮 sytuacje kiedy potrzebujemy opieki dla dziecka na ju偶. Wiemy jak cz臋sto rodzice potrzebuj膮 dora藕nej niani, dlatego stworzyli艣my w naszej ofercie opcj臋 opieki w sali zabaw ,,na ratunek niania!”.
Je艣li Wasze dziecko jest odwa偶nym i samodzielnym 4 latkiem mo偶e pozosta膰 u Nas nawet 3 godziny, 5 lat + to mo偶liwo艣膰 opieki nawet do 4 godzin. W Sali Zabaw dziecko mo偶e korzysta膰 ze wszystkich dost臋pnych atrakcji, oraz liczy膰 na indywidualnie zaj臋cia w k膮ciku kreatywnym. Za opiek臋 odpowiedzialna b臋dzie ciocia animatorka zabaw dzieci臋cych lub animator instruktor zaj臋膰 artystycznych dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym – niania z 11 – letnim do艣wiadczeniem.
Pami臋tajcie zatem, 偶e na nianiowe pogotowie mo偶ecie liczy膰 od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 12-19.
Od dzi艣 wizyta u lekarza, zakupy bez dziecka, a mo偶e spotkanie z przyjaci贸艂kami lub trening na si艂owni s膮 mo偶liwe bez wyrzut贸w sumienia. Kiedy rodzic ma grafik pe艂en zaj臋膰, my zapewniamy opiek臋 i 艣wietn膮 zabaw臋 dziecku.

codziennie: 12:00 – 19:00