536 300 320 Pn-Nd 12:00 - 19:00

O nas

Sala zabaw, podzielona jest na dwie strefy : wypoczynku rodzic贸w oraz strefy zabaw. Dzieci maj膮 do dyspozycji tzw. ma艂pi gaj, kt贸ry tworzy idealne warunki do zabaw wysi艂kowych sprowadzaj膮c to miejsce do pe艂nienia nie tylko funkcji rozrywkowej, ale r贸wnie偶 wspieraj膮cej prawid艂owy rozw贸j ruchowy dzieci. Opr贸cz konstrukcji do zabaw w sali wy艂o偶onej mi臋kk膮 wyk艂adzin膮 znajduj膮 si臋 r贸偶norakie zabawki, gry edukacyjne oraz kreatywny k膮cik do prac plastycznych, dla ma艂ych kucharzy znajdzie si臋 r贸wnie偶 mini kuchenka, a dla spragnionych atrakcji gimnastycznych pi艂ki oraz tunel idealny do zabaw w tor przeszk贸d.
W strefie przeznaczonej dla doros艂ych opiekunowie mog膮 liczy膰 na kaw臋 i herbat臋, oraz k膮cik literacki. Sala zabaw wyposa偶ona jest w sprz臋t najwy偶szej jako艣ci spe艂niaj膮cy wszystkie wymogi dotycz膮ce miejsc przeznaczonych dla dzieci.

codziennie: 12:00 – 19:00